Automaat spoelen

Automaatbak spoelen? Dat doe je bij WOUDA ASSENDELFT! Wij zijn het beste adres in regio Zaanstad om uw Automaat te spoelen.

Automaat Spoelen en reinigen
Schakelklachten met een automatische transmissie worden vaak veroorzaakt door vervuiling! Geef uw automatische transmissie daarom wat extra aandacht en laat hem spoelen! Wij spoelen en reinigen de automatische transmissie zeer snel en effectief. Ook voorzien wij de transmissie van verse ATF olie uitgezocht op uw kenteken, waardoor de olie specifiek geschikt is voor uw auto met de juiste eigenschappen. Wij werken met Champion olie en hebben alle soorten olie per type auto op voorraad, alleen de voorgeschreven olie komt in uw auto!

Wat doet onze SPIN ATF 2
Een warm bad voor elke automaat. De ATF-2 is een volautomatisch service station voor automatische versnellingsbakken. De machine spoelt automatisch met gebruikte ATF olie (inclusief toevoeging) de automatische versnellingsbak en vult deze af met nieuwe olie. de Werkwijze is zodanig dat er geen olie verloren gaat wat weer ten goede komt aan het milieu.
De volgende klachten kunnen verholpen worden met een spoeling:

  • Weigeren van de automaatbak
  • Schommelend toerental
  • Slippen
  • Slecht opschakelen
  • Klappen in versnelling bij kick down
  • Verhoogd brandstofverbruik
  • Bonken

De oplossing voor deze klachten is eenvoudig: de ATF2 spoelautomaat. Deze geavanceerde machine spoelt, reinigt en ververst de automatische transmissie zeer snel en effectief. Schakelklachten, veroorzaakt door vervuiling, kunnen eenvoudig worden verholpen. Wanneer er nog geen klachten zijn is het verstandig, om de 60.000 tot 80.000 KM of elke 2-3 jaar, de automatische transmissie preventief te laten spoelen en flushen.

Preventief spoelen en flushen kan dure reparaties in de toekomst voorkomen. Na het spoelen en flushen schakelt en functioneert de automatische transmissie in de meeste gevallen weer als nieuw! Voor meer informatie of prijzen kunt u ons altijd bellen!

automaat.jpg